Vytauto Didžiojo g. 53a,

Jurbarkas

LT-74135

Tel. +370 447 71 830

El. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

mokykla2018spalisss

Pažintis su mokykla

Narių vertinimas:  / 2

pirmokėliai

 

     Skambant linksmų dainelių melodijoms į aktų salę rinkosi būsimi pirmokai ir jų tėveliai. Svečius sutiko progimnazijos direktorius, pavaduotoja, specialistai, besirūpinantys vaiko gerove, mokytojos. Direktorius pasidžiaugė ir padėkojo tėvams, kad renkasi mūsų progimnaziją, nes vaikams sudaromos tikrai geros sąlygos ugdytis ir pristatė pirmokų mokytojas. Kiekvienam skiriamas maksimalus dėmesys. Klasės jaukios ir didelės, aprūpintos naujausiomis IT technologijomis. Pertraukų metu galima smagiai, judriai leisti laiką saugiame, tik pradinukams skirtame kieme. Per pandemiją visi mokyklos pradinukai ir mokytojos sėkmingai įveikė iššūkius mokydamiesi nuotoliniu būdu.


     Pavaduotoja pristatė ugdymo plano projektą, supažindino su naujovėmis, aptarė neformalaus švietimo veiklas, kalbėjo apie tas, kurios jau pasiteisino (anglų kalbos būrelis). Mokykloje dirba kūrybingi mokytojai, besirūpinantys vaikais, kad čia jie jaustųsi gerai ir būtų patenkinti. Logopedė ir psichologė paragino kiek įmanoma daugiau atkreipti dėmesį į vaikų savarankiškumą, gebėjimą sutelkti dėmesį.
     Po susitikimo pirmokai kartu su mokytoja Janina Unguraitiene tęsė pažintį su mokykla, užsuko į biblioteką, pasigėrėjo sporto sale, išbandė išmaniąsias grindis, rinkosi klasėje. Akimirkos iš renginio https://fb.watch/5_aTdWRgFz/.