Vytauto Didžiojo g. 53a,

Jurbarkas

LT-74135

Tel. +370 447 71 830

El. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

mokykla2018spalisss

Projektas „Vaikų ir jaunimo sveikatos išsaugojimas ir stiprinimas“

Narių vertinimas:  / 0

   Projektas „Vaikų ir jaunimo sveikatos išsaugojimas ir stiprinimas“

 

   Projekto „Vaikų ir jaunimo sveikatos išsaugojimas ir stiprinimas“ veiklos tęsiasi. Spalio mėnesį dėmesys bus skiriamas psichikos sveikatos gerinimo veikloms. Mokyklos bendruomenė ir visi norintys kviečiami dalyvauti „Gongų terapijoje“.

  "Maudynės Gonge“ – šio užsiėmimo metu gongai skamba garsiau, įvairiau, daugiau įvairių instrumentų improvizacijų. Tai gyvas ir stebinantis savo poveikiu garso efektas. Dvylikos metų praktika rodo, kad tai tinka ir patinka žmonėms. O ypač tiems kas turi labai aktyvų protą, užspaustus jausmus, neišreikštas emocijas, daugybę minčių ir nori nors trumpam nuo jų pailsėti.
   Gongo garsai nuo senų laikų buvo skiriami minčių švarai palaikyti. Jie keliauja per visą pasaulį, kurdami vidinę žmogaus taiką, kuri taip reikalinga šiuolaikiniame pasaulyje. Poveikis ilgalaikis: silpsta nerimas, geriau miegama, po truputi atsiranda ir prasiplečia akiratis, auga sąmoningumas.
   "Manau, kad šiuo metu nuraminti protą yra labai prasminga. Tu tapsi labai ramus, atsipalaidavęs, laimingas. Papasakoti apie tai nepaprasta. Paprasčiau yra tai patirti“ - Vyrenijus.
Užsiėmimus veda jogos mokytojas Vyrenijus Andrijauskas.
Trukmė iki 2 val.
Su savimi reikia turėti kilimėlį, pledą ir pagalvėlę.
Būtina išankstinė registracija tel. 868236001 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Projektas finansuojamas Jurbarko rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos lėšomis.

Visuomenės sveikatos specialistė

Edita Teiberytė